Jeugdbescherming west

Diverse uitingen voor Jeugdbescherming west, zoals publieksjaarverslagen, folders, brochures, banners, infographics en affiches.

Diederik Gerlach | Onder den vrijen hemel | omslag

Onder den vrijen hemel | Diederik Gerlach en Casper Postmaa

‘Onder den vrijen hemel’ is het avontuur van Henk Gerlach (Nijmegen, 1920 – Den Haag, 1986) en zijn drie vrienden, die in mei 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog besluiten om Nederland te ontvluchten en zich aan te sluiten bij de geallieerden.

Het Cultuurmenu | educatieproject

Het Cultuurmenu is een educatieproject voor Haagse scholen door 18 erfgoedinstellingen, zoals Kinderboekenmuseum, Nationaal Archief en Humanity House.

SHIE | Haagvaarder

Voor SHIE ontwierpen we de nieuwsbrief ‘Haagvaarder’ en de bijbehorende uitnodigingen.

Bereik!

BEREIK! is de samenwerkingsorganisatie voor bereikbaarheidsvraagstukken in de regio Haaglanden. De organisatie streeft naar een betere mobiliteit in de regio en richt zich vooral op wegbeheer en dynamisch verkeersmanagement (DVM). Eindeloos ontwierp onder andere het relatiemagazine Bereik!

7causes | RDW Jaarverslag

Het speciale jaarverslag van de Rijks Dienst Wegverkeer is een print en online versie. Met de app Layar verschijnt er meer informatie en gaan de infographics bewegen.

Stichting Lezen

Al ruim 10 jaar werken we voor Stichting Lezen. In die tijd hebben we diverse projecten voor ze gedaan, variërend van boek tot campagne.

Panorama Scheveningen

Routeboekjes Naar Toen

Met de gratis app Naar toen reis je naar en door het verleden en ontdek en beleef je de Nederlandse geschiedenis. Eindeloos ontwierp de bijbehorende routeboekjes.