Eindeloos uitgeven is een initiatief van Eindeloos ontwerpen en uitgeven. Rond kunst en cultuur geven wij bijzondere boeken uit. Onderscheidende uitgaven waarin wij onze liefde voor het vak tonen en waarin wij zelf de rol van initiatiefnemer vervullen. Altijd met één uitgangspunt: bestemd voor liefhebbers van mooi papier en met oog voor detail.

Onze eerste uitgave was ‘Zonder woorden’ met foto’s van Ger van Leeuwen. Daarna verscheen onze eerste internationale uitgave: ‘Invisible Men, work on paper by Patricia Kaersenhout’. Inmiddels hebben we een flink aantal boeken in ons fonds. En naast boeken kunt u ook voor affiches in onze webshop terecht. Be our guest!

Van water naar theater | 100 jaar De Regentes

 25,00

Jubileumboek ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van De Regentes. Bijzonder aan het boek is dat het een ‘draaiboek’ is. Het heeft namelijk 2 voorzijden; aan de ene kant de geschiedenis van het zwembad en – als je het boek draait – aan de andere kant de geschiedenis van het theater.

Nieuw in Oud, Binckhorst Den Haag

 35,00

In dit boek worden 12 markante voorbeelden van herbestemming industrieel erfgoed voor het voetlicht gebracht. De nieuwe functies van deze industriële gebouwen variëren van woningen, restaurants, evenementenlocatie tot bedrijfsverzamelgebouw.

Nieuw in Oud

 30,00

Herbestemming is in de afgelopen jaren in steeds bredere kring een aansprekend thema geworden. In dit boek worden 20 projecten in de Haagse regio beschreven.

Onder den vrijen hemel | Diederik Gerlach en Casper Postmaa

 22,50

‘Onder den vrijen hemel’ is het avontuur van Henk Gerlach (Nijmegen, 1920 – Den Haag, 1986) en zijn drie vrienden, die in mei 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog besluiten om Nederland te ontvluchten en zich aan te sluiten bij de geallieerden. Juist als zij denken het geluk aan hun zijde te hebben, verandert de reis in een drama.

Papier en Vuur | Uitgave Papier Biënnale 1998Out of stock

Papier op de Vlucht | Uitgave Papier Biënnale 2007

 59,95

Dit boek heeft het maar liefst vijf stofomslagen, waarin verschillende enveloppen met papierschatten verborgen zitten, papiermonsters gemaakt door de deelnemende kunstenaars van de Papier Biënnale.
Papier op de Vlucht werd genomineerd voor de European Design Awards 2007.

Geest van Papier | Uitgave Papier Biënnale 2004

 59,95

Bijzonder aan deze uitgave zijn onder meer het katern met handgemaakte papieren uit Korea, Nepal en Japan, inclusief enkele bladzijden eetbaar papier (ouwel). Een deel van het boek is gedrukt op speciaal voor deze uitgave aangemaakt papier.

Out of stock

Puur Papier | Uitgave Papier Biënnale 2008

 120,00

Puur Papier is een speciale collectie van negen boekjes in een bedrukte honingraat kartonnen foedraal. De gekleurde omslagen zijn met speciale folies, pregen en andere bijzondere drukgangen geproduceerd. In een mapje zijn diverse handgemaakte papiermonsters geplakt.

Papier en water | Uitgave Papier Biënnale 2000

 59,95

Het omslag van het boek Papier en Water bestaat uit industrieel vilt, waarop normaal in een papierfabriek de natte pulp kan uitlekken. Al het papier van het binnenwerk is speciaal ontworpen en aangemaakt met een eigen watermerk, de ‘papiermeermin’. Van deze editie zijn nog slechts vier exemplaren beschikbaar.

Papier en Vuur | Uitgave Papier Biënnale 1998 omslagOut of stock

Papier en Vuur | Uitgave Papier Biënnale 1998

 59,95

Papier en Vuur heeft de ruwe uitstraling van onbewerkt sulfaatkarton, wat normaal onzichtbaar in elk omslag van een gebonden boek is verwerkt. Wanneer je het boek opent, zie je een miniem papiermonsterboekje, verborgen in een gat dat dwars door het catalogusdeel van het boek is gestanst.