Panorama Scheveningen

Routeboekjes Naar Toen

Met de gratis app Naar toen reis je naar en door het verleden en ontdek en beleef je de Nederlandse geschiedenis. Eindeloos ontwierp de bijbehorende routeboekjes.

Betovering animatie 2018

De Betovering | Animaties

Ieder jaar heeft Festival de Betovering een thema en daarbinnen laten wij Djimmie, de mascotte van het festival nieuwe avonturen beleven.

Jeugdbescherming West - Jaarverslag 2016 voorzijde

Jeugdbescherming west

Diverse uitingen voor Jeugdbescherming west, zoals het publieksjaarverslag, folders, banners en affiches.

Culturele Spelen

De Culturele Spelen zijn de kick- off van Festival de Betovering en vinden plaats op 19 oktober 2018, de vrijdag voor de Haagse herfstvakantie. Eindeloos ontwierp de huisstijl en website.

Festival De Betovering - huisstijl pen

De Betovering | Huisstijl en website

Voor Festival de Betovering verzorgen we ieder jaar het gezicht van het festival met een affiche, programma etc. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de huisstijl van de organisatie achter het festival.

De Betovering | Affichegalerij

De Betovering is het grootste kunst- en cultuurfestival voor kinderen in Den Haag. Het vindt elk jaar plaats in de herfstvakantie.

Winternachten - huisstijl logo

Writers Unlimited | Huisstijl

Writers Unlimited brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving. Jaarlijks gebeurt dat in januari tijdens het Winternachten festival te Den Haag. Voor het festival maken we jaarlijks de grafische uitingen. Daarnaast hebben we ook de huisstijl ontworpen.

TaalUnie | Tas Grenslandencolloquium

Taalunie

Voor de Taalunie ontwierpen wij o.a. diverse affiches, roll-up banners, webbanners en flyers.

Diederik Gerlach | Onder den vrijen hemel | omslag

Onder den vrijen hemel | Diederik Gerlach en Casper Postmaa

‘Onder den vrijen hemel’ is het avontuur van Henk Gerlach (Nijmegen, 1920 – Den Haag, 1986) en zijn drie vrienden, die in mei 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog besluiten om Nederland te ontvluchten en zich aan te sluiten bij de geallieerden.

Parts Project | Huisstijl en website

PARTS project is een tentoonstellingsruimte met hedendaagse kunst die programmeert vanuit het perspectief van verzamelaar. Het doel is om niet alleen het Nederlandse kunstenveld te verbreden, maar ook verzamelaars motiveren om hun collectie en gedrevenheid te delen.

Stupers Consultancy - huisstijl logo

Stupers Consultancy | Huisstijl en website

Huisstijl en website voor adviesbureau Stupers, dat werkt voor de top van ondernemingen en overheidsorganisaties. De consultants brengen lastige dossiers tot een goed einde en zorgen voor duurzame verbetering van de kwaliteit in organisaties.

Stichting Luis in de Pels - logo

stichting Luis in de Pels | Huisstijl

Stichting Luis in de Pels ondersteunt de lokale democratie door fondsen beschikbaar te stellen voor projecten rond lokale politieke verslaggeving en onderzoeksjournalistiek.

ANV | Huisstijl

Logo en diverse uitwerkingen voor de Grote Visser Neerlandia-prijs van het ANV (Algemeen Nederlands Verbond) in de vorm van een ‘mythologische’ leeuw.

Cultuurmenu - folder

Het Cultuurmenu | Educatieproject

Het Cultuurmenu is een educatieproject voor Haagse scholen door 18 erfgoedinstellingen, zoals Kinderboekenmuseum, Nationaal Archief en Humanity House.

stichting Lezen & Schrijven | Wachtkamerboek

De wachtkamer en de spreekkamer van de huisarts lenen zich er goed voor om mogelijk laaggeletterde mensen te motiveren zich op te geven voor een cursus. Met een beetje hulp van de arts en een mooi leesboek!

SHIE | Haagvaarder

Voor SHIE ontwierpen we de nieuwsbrief ‘Haagvaarder’ en de bijbehorende uitnodigingen.

SHIE | Nieuw in Oud

Stichting Haags Industrieel Erfgoed (SHIE) en Eindeloos uitgevers realiseerden het boek ‘Nieuw in Oud’.
 De publicatie toont twintig projecten in de Haagse regio die een nieuwe functie kregen.


Anna's Makelaardij - huisstijl raambelettering

Anna’s Makelaardij | Huisstijl en website

Sinds 1989 opereert Anna’s Makelaardij vanuit de Anna Paulownastraat. De straat is vernoemd naar de Russische prinses die koningin werd van Nederland. Haar portret vormde het uitgangspunt voor de huisstijl.

Ger van Leeuwen | Zonder woorden

Fotograaf Ger van Leeuwen (1926-1999) is vooral bekend geworden met zijn dansfoto’s van het Nationale Ballet; zijn oeuvre is echter veel breder. Zijn stadsimpressies uit de jaren zestig spreken nog steeds tot de verbeelding.

Haven Amsterdam | Art on a Box

Kunst op straat. Of beter gezegd: tegen de wanden van zeecontainers. Vier jaar lang werd de containerhaven van Amsterdam gepromoot aan de hand van dit kunstzinnige project.

Als ik…

Als ik… is een mijmerboek voor kinderen van 3 tot 7 jaar over een boompje dat eerst iets van de wereld wil zien, voordat het gaat groeien.

Bereik!

BEREIK! is de samenwerkingsorganisatie voor bereikbaarheidsvraagstukken in de regio Haaglanden. De organisatie streeft naar een betere mobiliteit in de regio en richt zich vooral op wegbeheer en dynamisch verkeersmanagement (DVM). Eindeloos ontwierp onder andere het relatiemagazine Bereik!

Anthago - huisstijl logo

Anthago | Huisstijl

Een klassieke huisstijl voor Anthago, opleidingsinstituut voor leiderschap. Anthago verzorgt leiderschapsprogramma’s, trainingen en coaching voor (aankomende) leiders.

Holland Papier Biënnale | Geest van Papier

Papierboek voor de Holland Papier Biënnale 2004. Het boek bestaat uit een catalogus deel en een redactioneel deel, met thema’s zoals: de geschiedenis en religieuze betekenis van het Japanse washi papier.

JuristenRijk - huisstijl logo

Juristenrijk | Huisstijl

JuristenRijk is een netwerk van overheidsjuristen werkzaam bij de Rijksoverheid die kennis en ervaring delen. We ontwierpen een grid ter verbeelding van dit netwerk.

Victor Elberse - website

Victor Elberse | Website

Voor kunstenaar Victor Elberse gebruikten we op de landingspagina van de website een tekening, door hem gemaakt met een bic-pen.

7causes | RDW Jaarverslag

Het speciale jaarverslag van de Rijks Dienst Wegverkeer is een print en online versie. Met de app Layar verschijnt er meer informatie en gaan de infographics bewegen.

Proteonic - huisstijl logo

Proteonic | Huisstijl

ProteoNic is een biotechnologisch bedrijf. Als uitgangspunt voor de huisstijl namen we een grafische weergave van een genensequentie, die we gebruikten in de diverse uitingen.

Haven Amsterdam | Relatiegeschenk

Een directeur van de Haven nam afscheid. Ter gelegenheid daarvan heeft Eindeloos een doos en notitieboek ontworpen waar medewerkers hun eigen bijdrage in konden verwerken.

Holland Papier Biënnale | Papier op de vlucht

Tweetalig boek (Engels/Nederlands) met het thema ‘papier’, verschenen bij de Papierbiënnale 2006. Een van de vele bijzonderheden van dit boek is dat het maar liefst vijf stofomslagen heeft, waarin verschillende enveloppen met papierschatten verborgen zitten.

Toneelgroep De Appel | Breuklijnen

Dit boek is voor het tijdsvak 1991 – 2005 ontworpen. Naast de vele foto’s zijn er diverse schetsen van decors en scènes te zien in het boek.